teranin007 napisał(a):Naprawdę chcecie żyć w społeczeństwie, w którym jest się przymusem zmuszanym do szacunku dla takiej postawy?Ty mnie nie musisz szanować. Ja tego wcale nie oczekuję, udław się swoich szacuneczkiem. Wymagam jednak tolerancji w życiu społeczno-publicznym i przestrzegania obowiązującego prawa, które tę tolerancję na Tobie wymusza. Nie podoba się, zrób sobie własne Państwo, zostań Królem/Wodzem/Prezeydentem i sobie ustalaj zasady gry. Polska to jednak nie jest Twój cyrk, tylko nas wszystkich, więc obowiązują zasady równości i tolerancji dla każdego, z Tobą włącznie. Ciebie też niestety trzeba tolerować. Co nie znaczy, że trzeba Cię akceptować i szanować, bo sobie na to nie zasłużyłeś.
teranin007 napisał(a):Ja tam jestem przeciwko takiej agresji ze strony gejów w wykonaniu państwa. Tutaj nie chodzi o to, kto z kim sypia, a o to kto ma jaja sam się bronić, a nie jak dziecko skargi składać z byle powodu.Naruszenie dwóch przepisów prawa nie jest "byle powodem". Bardzo niskie i słabe jest latać po gejowskich portalach, kopiować prywatne zdjęcia jakiś gejów osób prywatnych i przedstawiać ich tutaj w charakterze obraźliwym jako niemęskich. Hans to robił, samemu się facjatą nie chwaląc. To, że są geje bardziej lub mniej męscy to żadna Ameryka. Tak samo hetero. Męskość nie jest zależna od orientacji, to berzerk sobie ubzdurał w sąsiednim temacie, że "homoseksualista" to niby ten normalny, bo siedzi w norze i sie nie wychyla, a "gej" to rzekomo przegięta sfeminizowana ciota. Ja na co dzień widzę bardzo męskich gejów, jak i ciotowatych hetero. Takimi przykłądami moglibyśmy się wzajemnie długo obrzucać. Hans jednak postąpił bardzo niemęsko, wykorzystując cudze prywatne zdjęcia do kierowania obelg i poniżania drugiego człowieka.
teranin007 napisał(a):Rozumiem jeszcze jakby ktoś tutaj kogoś pobił, ale to?Dokładnie. Tylko głupie dzieci posuwają się do tak niskich postaw jak kradzież fot prywatnych osób, dopisywanie obraźliwych słów i śmianie się, że niemęski. Bo on, Hans taki męski, dorosły i dojrzały, że boi się swojej facjaty dzieciak pokazać.
To zachowanie godne dziecka z przedszkola, a nie dorosłego faceta.