Pawcio napisał(a):Jak nie akceptuje związków partnerskich to od razy jestem homofobem.
GoodBoy napisał(a):Nie musisz akceptować, ale masz psi obowiązek tolerować, tak jak ja ciebie. Nakłada to na ciebie Konstytucja RP.Konstytucja RP nakazuje tolerować związki partnerskie? What the fuck?
A o tym, że homofobia to lewacki wymysł a nie istniejące zjawisko i wynika to z artykułu na Wikipedii który sam podałeś pisałem już wcześniej.
Wikipedia napisał(a):Wbrew twierdzeniom organizacji LGBT[14][15] i niektórych polityków lewicy[16][17], homofobia nie jest chorobą, bo nie jest klasyfikowana jako zaburzenie psychiczne ani przez Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne[18], ani przez Światową Organizację Zdrowia[19].
Wikipedia napisał(a):Homofobia nie jest rozpoznaniem psychiatrycznym
Dowolna fobia jest chorobą psychiczną, a homofobia jakoś nie jest, w związku z tym, termin ten jest zwykłym wymysłem sfrustrowanych homoseksualistów, a nie rzeczywistym zjawiskiem.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."