antagonistyczny napisał(a):Wow jesteś mistrzem zadawania durnych, niezwiązanych z tematem pytań. Może w niektórych przypadkach niewolnictwa rasizmu nie było w innych jak w tym amerykańskim było go sporo ale dalej nie mam pojęcia po co zadajesz takie głupie pytania? To temat o korzeniach i powodach rasizmu i niewolnictwa? :lol2:
cały ten antyklerykalizm antagonistycznego kupy się nie trzyma, coś tam biadoli na temat rasizmu, coś pisze o niewolnictwie, jakoś tam homosiów chce bronić, a nie ma żadnej podstawowej wiedzy na tematy o których chce dyskutować i jeszcze bezczelnie po zadaniu pytania udaje, że to korsarz odpowiadając mu na pytanie pisze nie na temat

ludzka łupota nie zna granic.
antagonistyczny napisał(a):Przede wszystkim wynika to z tego, że to prosty lud. Całe życie spędziłem na wsi, pracowałem u gospodarzy. Uważam, że znam dosyć dobrze to środowisko.
propaganda rodem z czasów PRLu, w rankingach uczelni te katolickie są bardzo wysoko, narody katolickie są najmądrzejsze, najbardziej rozwinięte i najbogatsze a taki antagonistyczny z koziej wólki jak zwykle łże ale czego się spodziewać po humaniście i homoseksualiście wychowanym na wsi
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!