GoodBoy napisał(a):Ty niczego nie widzisz i nic sobie nie przypominasz co dla twojej ideologii nie jest wygodne. Podawałem wielokrotnie przykłady homofobicznych zachować użytkowników na tym forum
Ja np. byłem "homofobem" za "głoszenie sprzecznych z nauką fałszywych faktów", czyli sprzecznych z twoim widzi-mi-się (powtarzam pytanie: jak to w końcu jest z tymi "fałszywymi faktami", dotarło, czy nie?)
Cytat:choćby teranin007, który zresztą sam o sobie mówi "homofob", który to uważa, że "gejów należy tępić zawsze i wszędzie". Zaraz mi oczywiście napiszesz, że to pewnie nie jest nienawiść. Twoja dziwaczna retoryka jest znana nie tylko na tym forum.
Wszystko zależy, co przez słowo "gej" rozumie.
Jeżeli homoseksualistę, to zapewne owszem, jest to twierdzenie agresywne i przesadzone.
Jeżeli natomiast, jak wielu, przez "geja" rozumie nie osobę homoseksualną, tylko podobnego tobie awanturnika, usiłującego narzucić innym własne widzi-mi-się, domagającego się uznania jego rojeń jako jedynie słusznie obowiązujących, nawołującego do karania nieodpowiadających mu poglądów (pod pretekstem "walki z homofobią"), niedopuszczającego jakiejkolwiek polemiki z jego twierdzeniami i wypisującego pierdoły poddające w wątpliwość jego pełnosprawność intelektualną, to owszem, taką działalność należy w jakiś sposób zwalczać. Głównie poprzez obnażanie tego, jak bezwartościowe, puste i kłamliwe sa wasze twierdzenia. Gorzej byłoby, gdyby tacy oszołomi chcieli wprowadzać swoje totalitarne marzenia na drodze prawnej, choćby poprzez kary np. za mówienie że homoseksualizm nie jest normą, czy że homoseksualiści nie powinni mieć formalnych "związków partnerskich" czy adoptować dzieci ("kary za homofobię", które przecież się wam marzą). Wtedy owszem, przed tego typu zamachami na wolność słowa należałoby się w jakiś sposób bronić. W tym rozumieniu, to ja tez mogę o sobie mówić homofob, bo to jest równoznaczne ze słowem "zdrowy na umyśle i nie mający faszystowskich zapędów".
Jakie poglądy ma teranin007, tego nie wiem, w jego głowie nie siedzę, ani też jego postów zbyt dokładnie nie czytam. Co uważasz za homofobię wiem z doświadczeń z twoich zachowań na innym forum.
Dodajmy, że tacy homo-talibowie jak ty, robią wszystko, żeby pierwszą definicję geja (osoba homoseksualna) zrównać z drugą (lewacki awanturnik, totalitarysta, niespełna rozumu). Zaraz po nawoływaniu do zamykania gejów w obozach koncentracyjnych, to jest najbardziej homofobiczne twierdzenie jakie jestem w stanie sobie wyobrazić. Albo przynajmniej jedno z najbardziej homofobicznych.