Pudło kolego, nie musisz się martwic o moje życie bo nawet w moim młodym wieku nie jest wykluczone ze może nawet więcej niz ty przez 50 lat widziałem.
I to w realu a nie w necie to daruj sobie takie, za przeproszeniem, nędzne rady.
Poza tym u mnie w realu to "rodowitych Belgów" dzieci imigrantów okradają albo poniżają bo smutno i nudno. (jakoś socjalizm musi przecież wyrównać wszystkich
)
Czyli nie muszę mówić ze wobec takich, geistów którzy się rzucają w oczy, nie ma na szczęście (wśród zwykłego ludu) aż tak wielkiej tolerancji jak to niektórzy myślą co nie zmienia faktu ze jak dalej będą środowiska LGTB swoje propagandy przepuszczać to ta szarańcza stanie się coraz bardziej liczna i fanatyczna.
Tobie może nie przeszkadza ze w niektórych krajach pedały chcą edukować dzieci w szkołach na temat normalności homoseksualistów i chcą wprowadzać tam "bajki" gdzie zamiast taty i mamy masz dwóch tatów ale mnie sie to nie podoba i nie godził bym się na dawanie takiej lektury moim dzieciom.
Według ciebie może mam paranoi-ie jak uważam ze im więcej dasz wolności ścierwu tym więcej tego ścierwa będzie (i tym bardziej absurdalne ich pomysły będą.) ale dla mnie jest to po prostu logiczne.
I to w realu a nie w necie to daruj sobie takie, za przeproszeniem, nędzne rady.
Poza tym u mnie w realu to "rodowitych Belgów" dzieci imigrantów okradają albo poniżają bo smutno i nudno. (jakoś socjalizm musi przecież wyrównać wszystkich
)Czyli nie muszę mówić ze wobec takich, geistów którzy się rzucają w oczy, nie ma na szczęście (wśród zwykłego ludu) aż tak wielkiej tolerancji jak to niektórzy myślą co nie zmienia faktu ze jak dalej będą środowiska LGTB swoje propagandy przepuszczać to ta szarańcza stanie się coraz bardziej liczna i fanatyczna.
Tobie może nie przeszkadza ze w niektórych krajach pedały chcą edukować dzieci w szkołach na temat normalności homoseksualistów i chcą wprowadzać tam "bajki" gdzie zamiast taty i mamy masz dwóch tatów ale mnie sie to nie podoba i nie godził bym się na dawanie takiej lektury moim dzieciom.
Według ciebie może mam paranoi-ie jak uważam ze im więcej dasz wolności ścierwu tym więcej tego ścierwa będzie (i tym bardziej absurdalne ich pomysły będą.) ale dla mnie jest to po prostu logiczne.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz