Cytat:Ty w swojej obiektywnej i nieomylnej percepcji nie widzisz tam niczego zboczonego czy obrażającego to znaczy ze każdy kto ma inne odczucia jest tylko łgarskim "pierdololo prawakiem".To wskaż może zdjęcie z tych zalinkowanych przez teranina, które przedstawia jakąś obsceniczną scenę, będzie można wtedy podyskutować.
Cytat: Ale ty nie manipuluj, tylko wskaż posta, w którym ktokolwiek w tym temacie napisał, że parada z linka teranina była obsceniczna.A ty nie manipuluj, tylko wskaż posta, w którym zarzucam komukolwiek, że w tym temacie pisze o obsceniczności parad równości w Polsce. W innych tematach takie posty jak najbardziej się pojawiały.
Cytat:@SOFNiezła wyobraźnia, opisujesz zjawiska zupełnie jak z tych zdjęć z pierwszego posta. Tylko że nie.
Przyjdzie taki po wymachiwać kutasem pod twoim domem albo ze sloganem "wpychajmy se do dupy" to jak masz dzieci mam nadzieje ze sam zaczniesz grzmieć zamiast liczyć na Boga. :mrgreen:
Cytat:Pudło kolego, nie musisz się martwic o moje życie bo nawet w moim młodym wieku nie jest wykluczone ze może nawet więcej niz ty przez 50 lat widziałem.A w szczególności te wszystkie obsceniczne parady w Polsce.

Cytat:Według ciebie może mam paranoi-ie jak uważam ze im więcej dasz wolności ścierwu tym więcej tego ścierwa będzie (i tym bardziej absurdalne ich pomysły będą.) ale dla mnie jest to po prostu logiczne.A ścierwo to już tradycyjnie, masz za majtami. Ale może nie pisz już lepiej ile mu wolności dajesz.
Cytat:Ja bardzo chętnie bym przytulił takie kolorowe parady, bo jak na razie to mam pod domem tylko ponurą Stację Krzyżową na Wielkanoc.
Czasem są jeszcze studenckie, ale to zależy od miasta i poziomu studentów, chociaż obsceniczność to się na nich wprost wylewa litrami piwa, które jest na nich spożywane. I to przy przyzwoleniu policji, straszny upadek obyczajów.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.