[ZIEWAaaaaa]
Po pierwsze nawet nie kliknąłem w żaden link z tego tematu...
Po drugie o ile to nie jest za skomplikowane dla ciebie żadnego zdjęcia nie potrzebowałem i nadal go nie potrzebuję aby stwierdzić to co do Ciebie wczoraj napisałem.
Można pomarzyć...
No tak jak pisałem, najlepiej zacząć reagować jak będzie za późno... :roll:
Dobrze ze przywykłem do tego ze trzeba wam wszystko powtarzać i ze i tak chuja do was dociera.
Ty zjebany fabrycznie Harry Poterze...
Nie trzeba być nostradamusem aby wiedzieć ze takie teksty to byś przełknął przez gardło bardzo szybko jakby przyszło nam się kiedyś spotkać.
Nie zapominaj ze ty tu jesteś ścierwem i lepiej martw się o siebie a nie o mojego Wacka bo takim jak ty to można najwyżej pozamiatać podłogę. :lol2:
Pilnuj język! ŚSz
Po pierwsze nawet nie kliknąłem w żaden link z tego tematu...
Po drugie o ile to nie jest za skomplikowane dla ciebie żadnego zdjęcia nie potrzebowałem i nadal go nie potrzebuję aby stwierdzić to co do Ciebie wczoraj napisałem.
cobras napisał(a):...będzie można wtedy podyskutować.
Można pomarzyć...
Cobras napisał(a):A w szczególności te wszystkie obsceniczne parady w Polsce.
No tak jak pisałem, najlepiej zacząć reagować jak będzie za późno... :roll:
Dobrze ze przywykłem do tego ze trzeba wam wszystko powtarzać i ze i tak chuja do was dociera.
Cobras napisał(a):A ścierwo to już tradycyjnie, masz za majtami. Ale może nie pisz już lepiej ile mu wolności dajesz.
Ty zjebany fabrycznie Harry Poterze...
Nie trzeba być nostradamusem aby wiedzieć ze takie teksty to byś przełknął przez gardło bardzo szybko jakby przyszło nam się kiedyś spotkać.
Nie zapominaj ze ty tu jesteś ścierwem i lepiej martw się o siebie a nie o mojego Wacka bo takim jak ty to można najwyżej pozamiatać podłogę. :lol2:
Pilnuj język! ŚSz
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz