Palmer napisał(a):WHO nie jest instytucją naukową, tylko polityczną. Skupia przedstawicieli Ministrów Zdrowia państw-członków ONZ.Co Ty za bzdury wygadujesz.
Gdyby stwierdziła, że homo to jest choroba to byłaby instytucją polityczną. Twierdzi jednak, że homo to nie choroba, więc to Poważna Instytucja Naukowa zrzeszająca Poważnych Naukowców. W ogóle kim Ty jesteś homofobie, że podważasz wyroki WHO?
Ja niniejszym kończę dyskusję we wszystkich gej-tematach. GoodBoy nie ustosunkował się do żadnej mojej wypowiedzi, jedyną jego reakcją na moje posty był jeden minus. Stąd nie widzę zbytniego sensu w dyskusji z tym osobnikiem.
Tym bardziej, że w dyskusji z innymi (choćby pilaster i DziadBorowy) nie napisał ani jednego konkretu.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."