GoodBoy napisał(a):(…Cały goodboy - jeśli teoria nie jest zgodna z rzeczywistością, to należy zmodyfikować… rzeczywistośćDla mnie naziol to co powiedziałem i powinieneś być za to utemperowany, ponieważ nie po raz pierwszy się radujesz na cudzą krzywdę i znęcanie.
Notabene, GB, zmieniłeś już zdanie nt pedofili, czy nadal popierasz, zboczeńcu? Warszawiak z dziada, pradziada… :lol2:
nonkonformista napisał(a):Oj, przydałoby się, wam katolikom, takie rozpędzanie pielgrzymek. Wtedy byłby płacz i zgrzytanie !
Zapraszam w przyszłym roku! Niech konformista nie będzie gołosłowny.
nonkonformista napisał(a):A miłość nieprzyjaciół to tylko pusty frazes, którym tak zwany katolik Sajid w ogóle się nie przejmuje. Było do przewidzenia. Wybierasz sobie z tego chrześcijaństwa co ci pasuje - władczość i męskość - odrzucasz, co ci nie pasuje /słabość i kobiecość/. A powinieneś przyjmować wszystko.Nie wiem o czym piszesz, ale na pewno nie o chrześcijaństwie. Jaka słabość i kobiecość?
Chrześcijańskie miłosierdzie dla innych to też coś, czym tzw. katolik Sajid gardzi.
Może idź pomódl się do tego twojego Jezuska albo do Wiecznej Dziewicy.
Religia uderza na głowę. To zawsze prowadzi do tragedii. Gdyby dano ci cząstkę władzy, zrobiłbyś tu rozpiździej i niczym nie różniłbyś się od muzułmanów zasrany katoliku za dychę.

Dla mnie naziol to co powiedziałem i powinieneś być za to utemperowany, ponieważ nie po raz pierwszy się radujesz na cudzą krzywdę i znęcanie.