lumberjack napisał(a):No więc według mnie (a uwierz mi, mam takie jak PTS kompetencje do orzekania w takich sprawach; poświęciłem najlepsze lata swojego życia na badania stricte naukowe zgłębiające tę kwestię) współczesne mniemanie o normalności homoseksualizmu jest niepoparte faktami naukowymi, jest ono jeno efektem społecznych uprzedzeń wobec ludzi uznających heteroseksualizm za prawidłową cechę każdego normalnego człowieka. Dlatego też zmuszony jestem do skorygowania podejścia współczesnych psychologów oraz seksuologów i wszem i wobec oznajmiam, że przywracam homoseksualizm na listę zaburzeń DSM oraz ICD. Obecnie nie można tego leczyć, ale uważam iż wraz z rozwojem medycyny, genetyki i biologii problem ten zostanie w niedalekiej przyszłości rozwikłany.Zarejestrowany: 08.2005
lumberjack napisał(a):Eee tam, oni nie są kompetentni. Ja jestem kompetentny (lata badań naukowych)
![[Obrazek: Britney_s_gurn_but_1641824a.jpg]](http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01641/Britney_s_gurn_but_1641824a.jpg)
lumberjack napisał(a):Jeśli ktoś uważający się za katolika popiera np. używanie prezerwatyw i aborcję, to tak naprawdę nie jest katolikiem. Jeśli partia uważająca się za prawicową popiera LGBT, to tak naprawdę nie jest prawicowa. Liczą się faktyLiczy się to co przekazują media, w końcu to władza jestNie ważne, że wszystkie media będą ją nazywały prawicową - ona taką nie jest i nie będzie