Żarłak napisał(a):Przeanalizowałem swój post narzędziem diagnozującym poziom skomplikowania tekstu stworzonym przez:
Okazało się, że żeby zrozumieć mój komentarz potrzeba min. 13 lat edukacji i studia wyższe, bo to trudna mowa. Jestem z siebie dumny 8)
Fajne narzędzie,
CreatedMind napisał(a):Kurwa, skąd ja wiedziałem ze ponownie wyskoczysz z tym swoim frazesem ? :wall:13-17 lat edukacji i studia wyższe.
Ja nie porównywałem zwierzaka do człowieka zasrany łgarzu i ty bardzo dobrze wiesz ze Ja nie stawiam między nimi znaku równości. Wykorzystałem sytuacje z dzieckiem aby wykazać ze twoje odczucia świadczyć mogą najwyżej o tym jak bardzo masz nasrane w głowie a nie o tym czy coś przystoi człowiekowi i twoja argumentacja jest po prostu do dupy.
Jak sobie uroisz jakąś więź ze swoim kałem to nie ma to najmniejszego wpływu na moje postrzeganie gówno-jadów. (teraz powiesz mi może ze stawiam znak równości miedzy kałem a zwierzakiem, co świecący intelektualisto ?)
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz