El Commediante napisał(a):Śmieszny i naiwny jesteś
Bo wiem ze większość fanatyko-dupodajców boi się jak diabeł święconej wody określenia homoseksualizmu mianem choroby bądź wady którą można by w przyszłości naprawić ?
Bo wiem ze LGTB i najbardziej fanatyczni jej członkowie nie chcą widzieć malejącej ilości homoseksualistów w społeczeństwie ?
Poza tym jak cie śmieszę to się cieszę, śmiech to zdrowie.
A jak Ty, "dalekowzroczny", się o naiwności wypowiadasz to wtedy i na moje zdrowie pozytywnie wpływasz

Dziękuję. :lol2:
El Commediante napisał(a):Niebieski kolor oczu też jest "wadą" genetyczną, bo jest efektem uszkodzenia genu kodującego odpowiednie białko - jakoś nie słyszałem żeby ktoś robił z błękitnych oczu chorobę. Było nawet odwrotnie - uznawano go za przejaw aryjskiego, lepszego, pochodzenia! Podobnie jest z czerwonymi oczami albinosów, grupą Rh- krwi i wieloma innymi cechami. Geny przychodzą i odchodzą, to normalne w toku ewolucji.
Nikt nie robi skandalu z tego powodu bo i nie ma z czego a w przypadku homoseksualizmu podnosi się wielkie larum ze jest to normalne i na pewno nie jest to żadną wadą a już na pewno nie chorobą.
A wspominanie o leczeniu bądź naprawieniu tej dysfunkcji to już obraza najwyższa i przejaw strachu przed homoseksualistami... :roll:
El Comediante napisał(a):Jest wiele cech występujących w organizmie dlatego, że jakiś gen uległ uszkodzeniu i białko które kodował, nie uległo ekspresji. Przecież cała zabawa Mendla z grochem i jego allelami opierała się właśnie na tym mechanizmie.
Jak coś jest wadą to powinno być za takie powszechnie uważane.
Czy ja kurwa gdzieś piszę o zmienianiu czyjejś orientacji na siłę albo o paleniu na stosach ludzi z tą wadą ?
Nie, to się nie podniecaj wyskakując z jakimiś frazesami o tym ze niebieskookich nikt nie stygmatyzował.
El Comediante napisał(a):Homoseksualizm może być nawet efektem ugryzienia przez radioaktywnego grzybopająka z kosmosu. Nadal nie będzie to dowodem, że jest chorobą.
Ale ja dobrze wiem ze nawet jakby się okazało np. ze jest on spowodowany zarażeniem jakimś wirusem to i tak byście dalej twierdzili ze kto chce leczyć homo jest skurwielem i homofobem.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz