fernandez napisał(a):Jesteś zwyczajnie głupi, m.in. dlatego, iż każdą dyskusję musisz torpedować swoim puryzmem językowym. Nie czaisz, że ludzie mają wyjebane na Twoje zboczenie?To akurat nie jest puryzm tylko elementarna kwestia gramatyczna. Może podkreślić szlaczkiem i napisać na czerwono wielkimi literami?
Wytłumacz jeszcze, co znaczy być głupim niezwyczajnie, ok?
Bo oczywiście do kwestii 'dwoje' się nie odniosłeś. Po co? Lepiej wyzywać innych od głupców.
fernandez napisał(a):Nie martw się z nonkonformistą toczę tu parę dyskusji na forum, mam powody aby tak twierdzić.Twoje powody mam głęboko w dupie. Jeśli nie potrafisz dyskutować bez nazywania innych głupcami, jeśli lubisz się taplać w błocku jak świnia, to nic mi do tego. Nie wciągaj mnie tam jednak.
fernandez napisał(a):To nie jest ad personam - to jest stwierdzenie faktu.Powtórzę: twoje fakty o mnie mam w dupie. Nie chce mi się teraz w niej grzebać. Pasuje?
Uważaj mnie choćby za najgłupszego człowieka świata.
Jakie to w ogóle ma znaczenie i dla kogo?
Jeśli w ten sposób się dowartościowujesz, to nic nie poradzę.
Ktoś myśli inaczej niż ja - nazwę go głupkiem. Tylko napiszę raz jeszcze: w ten sposób donikąd nie zajdziemy.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".