Berzerker napisał(a):W każdy razie ja z tego tematu spierdalam bo od tych obrazków i filmików z pedałami chce mi się rzygać i podnosi mi się agresja.Co to jest, jakaś forma masochizmu? Co kogo obchodzą twoje preferencje? Nikt cię do tego tematu nie zapraszał, ani nie zmuszał do udzielania się tutaj. Wiedziałeś jak się temat nazywa, więc czego się spodziewałeś filmików o związkach hetero? Tam nie ma nic do rzygania, zapewne nie jesteś nawet w 1/10 tak atrakcyjny jak kolesie z filmiku. Ty po prostu nie możesz ścierpieć obrazku dwóch zakochanych w sobie facetów, którzy prowadzą normalne, zwyczajne życie, otoczeni troskami dnia codziennego i kręgiem akceptującej ich rodziny i przyjaciół. To burzy twój wyimaginowany homofobiczny wizerunek geja. Tak jak Tunga patrzy na parady i widzi w nich kopulujących mężczyzn, którzy na sztandarach mają rzekomo napisane ""Lubię miłość analną!! Lubię w dupkę!". Bo on tak jak ty chce nas takimi widzieć. Nie wyobrażacie sobie innego wizerunku, dlatego musicie w swoich głowach pielęgnować wizerunek zakłamany, ponieważ macie potrzebę hejtu i dyskryminacji. O nic innego tu nie chodzi

Stary Werter napisał(a):Też nie wiem o co mu chodzi, ale zdaje się, ze o wkur... ludzi "waleniem prawdy prosto z mostu". Przynajmniej tak by wynikało z naszej korespondencji.Z mojej korespondencji z Tobą by wynikało, że chodzi Ci o kłamanie na mój temat i LGBT, a mi chodzi o obalanie tych kłamstw i o to, byś się nie poczuwał nadczłowiekiem, a kto do kogo się przyssał to doskonale widać po Twoim wpisie i nie jest to bynajmniej tylko moja opinia, ale również użytkowników innego forum, na którym jesteś krytykowany za fałsz i obłudę