GoodBoy napisał(a):Wsadź sobie hetero zamiast homo, a następnie broń tego stanowiska na swój amatorski sposób.
Pewnie, czemu nie.
Jeżeli w ogóle używać tego pojęcia "orientacji seksualnej", to jedyna sensowna, trzymająca się kupy definicja to tylko ukierunkowanie popędu płciowego. Heteroseksualizm jest orientacją, pedofilia, zoofilia, nekrofilia też są orientacjami, tylko że ta pierwsza jest normalna i zdrowa, a trzy kolejne są nie są. Ale do tego czy są "orientacjami" to jest zupełnie irrelewantne.
Założenie, że "orientacja" jest z definicji normalna i zdrowa, to kolejny dogmat, na który żadnego uzasadnienia nie jesteś w stanie podać.
Pojęcie "orientacji seksualnej" jest kompletnie bezużyteczne.
Cytat:Popytaj naukowców.
Czytaj: "nie wiem i nic mnie to nie obchodzi, ja i tak mam rację, śmierdzący homofobie!"
Cytat:Ja nie jestem naukowcem i nie wiem czemu niektórzy wymagają ode mnie, bym bronił na sposób naukowy przytaczanych stanowisk wielu organizacji zdrowia, sami nie wiedząc kompletnie nic w tym zakresie.
Czytaj: "nie wiem i nic mnie to nie obchodzi, ja i tak mam rację, śmierdzący homofobie!"
W takim razie powinieneś - już dawno temu - zaakceptować fakt że nie potrafisz bronić swojego stanowiska, zamknąć się i przestać robić z siebie idiotę.
Ale przecież po to tu jesteś, żeby robić z siebie idiotę, czyż nie?