@Palmer
Jak zwykle się "popisałeś". Co ma rasa do orientacji? Gdzie pisałem, że odsetek jest wszędzie ten sam? Dostałem bujdy na resoarach i nie doczekam się merytorycznego ustosunkowania.
Jak zwykle się "popisałeś". Co ma rasa do orientacji? Gdzie pisałem, że odsetek jest wszędzie ten sam? Dostałem bujdy na resoarach i nie doczekam się merytorycznego ustosunkowania.
Witold napisał(a):Pewnie, czemu nie.Czytaj: "jam witoldzik ideolog, nazmyślam sobie ile wlezie, mam w dupie naukowe fakty i wiem lepiej od wszystkich!"
Jeżeli w ogóle używać tego pojęcia "orientacji seksualnej", to jedyna sensowna, trzymająca się kupy definicja to tylko ukierunkowanie popędu płciowego. Heteroseksualizm jest orientacją, pedofilia, zoofilia, nekrofilia też są orientacjami, tylko że ta pierwsza jest normalna i zdrowa, a trzy kolejne są nie są. Ale do tego czy są "orientacjami" to jest zupełnie irrelewantne.
Założenie, że "orientacja" jest z definicji normalna i zdrowa, to kolejny dogmat, na który żadnego uzasadnienia nie jesteś w stanie podać.
Witold napisał(a):W takim razie powinieneś - już dawno temu - zaakceptować fakt że nie potrafisz bronić swojego stanowiska, zamknąć się i przestać robić z siebie idiotę.Jestem tu po to, by obalać poglądy z dupy wzięte takich homofobów jak ty, którzy sami sobie "naukę" tworzą. Bronię stanowiska bazując na cytatach wielu organizacji naukowych zajmujących się ludzkim zdrowiem, za co spotyka mnie zajadły atak grupki nienawistników, wg. których ideologii oni nie mogą się mylić, myli się nauka :lol2:
Ale przecież po to tu jesteś, żeby robić z siebie idiotę, czyż nie?