su27 napisał(a):No to bez twojej współpracy nie dowiemy co jest źródłem twoich przekonań. Religia wpływa nia ciebie pośrednio - w końcu dorastałeś w mocno katolickim kraju o pewnym etosie i tradycji.I jeśli mamy się trzymać tematu to świadczy to o negatywnym wpływie na respektowanie praw mniejszości seksualnych w Polsce, jako kraju, który jest pod ciągłym atakiem kato-ściemy, w ktorej religii jak wszyscy wiemy homoseksualizm jest potępiony. Polska jest krajem zacofanym i postrzeganym jako zaściankowe średniowiecze w dużym stopniu przez niechlubny wpływ religii katolickiej. Dlatego te hołotę trzeba wygonić z polskich publicznych szkół. Jak chcą, niech piorą mózg swoim dzieciom w kościołach, albo szkołach katolickich.
korsarz napisał(a):a więc cytaty a nie żadne badania, no proszę jak prawda triumfuje nad kłamliwą pedrylską propagandą 8)Ustalmy homofobie fakty:
żadnych badań nie było, tylko zwyczajne cytaty, i tyle stron tego tematu na marne, tyle argumentów goodboya na nic. Nagle z wieloletnich badań i analiz pozostały... jedynie cytaty :lol2:
- przedstawiłem cytaty stanowisk organizacji zdrowia, w których jest mowa o "kilku dekadach badań". Ja nie muszę osobiście znać tych badań, powołuję się tylko na stanowiska renomowanych instytucji zdrowia i to nie jednej. Ty się powołujesz jedynie na swoje wypaczone myślenie.
- przylazłeś i chlapnąłeś, że homo to choroba i że da się leczyć, nie przedstawiając na te ściemy żadnego poparcia w jakimkolwiek stanowisku jakiejkolwiek organizacji zdrowia
Reasumując korsarz vs nauka. Typowy homofob, który próbuje zawrzeszczeć naukę swoją pomyloną ideologią i jeszcze się biedak łudzi, że to przejdzie