GB Odniose się do Szczepkowskiej na początek. Wychodzę z założenia że ci wujkowie czy kto tam ją wychowywał, jak już sam napisałeś zachowywali się tak jak większość dorosłych ludzi i przy dziecku kilkuletnim nie urządzali homoorgii. Więc skoro nie obnosili się ze swą seksualnością to skąd do cholery kilkulatek miałby wiedzieć że z wujkami coś jest nie tak. Że mają inne preferencje niż reszta? Ale może się mylę i w domach homoseksualistów od rana do wieczora ciągle narzekają jaki to ciężki żywot pędzą i co w sypialni robią. Teraz zarzuty które mi postawiłeś w odpowiedzi na przedostatni post. A zacznę od parad, nie pisałem o wszystkich a o tych w których uczestniczą roznegliżowani i wymalowani homo. A takie odbywają się np. W Berlinie, Paryżu, Londynie. Więc albo nie doczytałeś albo zwyczajnie manipulujesz. A odniesienia do świata zwierząt jest zwyczajnie fałszywe, bo idąc tym tropem mogę napisać że skoro w świecie zwierząt istnieje kanibalizm, a inne zwierzęta go nie piętnują, bo tam nie istnieje coś takiego jak ideologia. To jest to sztuczna postawa wywołana ideologią nienawiści i zachowaniami antykanibalistycznymi występującymi w środowisku w którym się wychował albo przebywał. I nic poza tym. Więc powinna być usuwana ze środowiska za pomocą indoktrynacji od najmłodszych lat. Łapiesz gdzie jest fałsz w takim odniesieniu? Czekam na odpowiedź. W razie pytań postaram się odpowiedzieć rano.
Sebastian Flak