Sebrian napisał(a):^^^ A co, jeżeli dziecko wychowywane przez rodziców w tej kwestii neutralnie, chodzące do szkoły traktującej to neutralnie i mające znajomych również neutralnych - jednym zdaniem, nie mające żadnych szans na "homofobiczne skażenie" - pewnego dnia, napotykając na parę homoseksualistów stwierdzi, że to obrzydliwe, to też będzie zindoktrynowane ideologicznie?Tak, ponieważ para przeciętnie wyglądających ludzi u nikogo normalnego obrzydliwości nie wzbudzi. Stanie się to dopiero u kogoś zmaglowanego homofobicznie, kto nie potrafi patrzeć na parę homo w inny sposób, niż tylko przez pryzmat seksu i to na dodatek koniecznie w wydaniu analnym jako technika u jednostki homofobicznej wywołująca odruchy wymiotne. To tak jakbym ja miał widząc idącą po ulicy parę hetero pierwsze co zrobić to projektować sobie w głowie sceny seksu waginalnego i się zmuszać do rzygania.
Sajid napisał(a):Nic im nie trzeba przedstawiać (ta już bo w domu dziecka w szczególności mają to przedstawiane na okrągłoCzyli jesteś za opcją adopcji homo dzieci niemowląt - czystych kart i adopcji hetero dzieci nastoletnich z potencjałem zagrożenia ideologicznego magla? Deal). Jak już wcześniej napisałem części z nich miała już do czynienia z ojcem i matką, a reszta widzi, że niemal wszyscy ich rówieśnicy takowych posiadają lub posiadali.

). Jak już wcześniej napisałem części z nich miała już do czynienia z ojcem i matką, a reszta widzi, że niemal wszyscy ich rówieśnicy takowych posiadają lub posiadali.