GoodBoy napisał(a):Tak, ponieważ para przeciętnie wyglądających ludzi u nikogo normalnego obrzydliwości nie wzbudzi. Stanie się to dopiero u kogoś zmaglowanego homofobicznie, kto nie potrafi patrzeć na parę homo w inny sposób, niż tylko przez pryzmat seksu i to na dodatek koniecznie w wydaniu analnym jako technika u jednostki homofobicznej wywołująca odruchy wymiotne. To tak jakbym ja miał widząc idącą po ulicy parę hetero pierwsze co zrobić to projektować sobie w głowę sceny seksu waginalnego i się zmuszać do rzygania.W takim razie jak powstała "homofobia"? Skoro każdy jest czystą kartą to musiał się pojawić ktoś kto jednak z czystej karty stał się homofobem. I co ciekawe miało to miejsce niezależnie w wielu różnych miejscach na świecie w czasach gdy społeczeństwa nie stykały się ze sobą tak jak dzisiaj.
Skąd wiesz, że takie dziecko nie będzie kolejnym prekursorem?

GoodBoy napisał(a):Czyli jesteś za opcją adopcji homo dzieci niemowląt - czystych kart i adopcji hetero dzieci nastoletnich z potencjałem zagrożenia ideologicznego magla? DealNapisz po polsku , bo ja już nie wiem czy ty piszesz o homoseksualnych niemowlętach czy o czym.mile:

Ale tak w ramach jasności-jestem przeciwnikiem adopcji dzieci (jakichkolwiek) przez pary jednopłciowe.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN

mile: