GoodBoy napisał(a):Niestety nie zrozumiałeś tego co napisałem. Najwyraźniej za dużo od ciebie wymagałem.Najwyraźniej sam nie rozumiesz konsekwencji i implikacji tego, co piszesz.
Cytat:Póki co jesteś 1, który użył tego słowa, a ja pisałem o innych określeniach. Niestety większość udzielających się tutaj homofobów namiętnie skupiają się na seksie i to koniecznie analnym. I takie to właśnie "macie wyjebane", że żyć w temacie homo nie możecie bez ciągłych anusowych odniesieńAkurat gadałem z Sajidem który stwierdził, że pewno w odpowiedzi zaserwujesz jakieś pitu pitu bez związku i pomyślunku o homofobach, którzy brzydzą się seksem analnym u gejów a sami go uprawiają. Trafił w dziesiątkę, choć jesteś tak przewidywalnym głuptaskiem, że nie było to wielkim wyzwaniem.Zachodzi tutaj dodatkowo hipokryzja, ponieważ ten rodzaj seksu jest chętnie praktykowany również przez samych heteroseksualistów. Cóż, być może właśnie z tego wynika aż tak wielkie zainteresowanie.
No i dalej nie dowiedzieliśmy się, jak GoodBoy zapatruje się na genezę "ideologii homofobicznej" i każdej innej.
EDIT: a od pajacy to sobie możesz "męża" wyzywać.

Zachodzi tutaj dodatkowo hipokryzja, ponieważ ten rodzaj seksu jest chętnie praktykowany również przez samych heteroseksualistów. Cóż, być może właśnie z tego wynika aż tak wielkie zainteresowanie.