pilaster napisał(a):Związek uczuciowy może się zrodzić tylko wtedy, kiedy w grę wchodzi kobieta. Mężczyzn może łączyć kumpelstwo, przyjaźń, lojalność, szacunek, ale - nie miłość. :wall:Wypowiedział się ten, który nie wie nic o miłości między mężczyznami. Cóż, jestem zaprzeczeniem twojej teoryjki
Zatem związek dwóch kobiet może teoretycznie zawierać w sobie pierwiastek uczuciowy, ale związek dwóch mężczyzn - nie. :roll:
A jak w praktyce wygląda miłość wielu facetów do kobiet to niestety muszę wysłuchiwać żali moich koleżanek... Zresztą jeden z moich kumpli hetero, którego notabene bardzo cenię i lubię, ma bardzo egoistyczne i seksistowskie podejście do lasek. Pewnego razu byliśmy wszyscy w kinie, oczywiście na spotkaniu wielki szacunek do dziewczyny i okazywanie jej uczuć. W samochodzie to samo czułe słówka, a jak tylko ją odwieźliśmy do domu to w drodze powrotnej opowiadał mi o strategii jaką wobec niej opracował. Wszystko sprowadzało się do puszczania jej ściem, tylko po to, by mógł ją bzykać. Narzekał przy tym, że laski strasznie drogo kosztują i oczekują, by je finansować w wielu sprawach. Zresztą to nie pierwsza taka jego ofiara. Czy mam na tej podstawie wyciągnąć wniosek o tym jak wygląda miłość między facetami i kobietami?