kolawiec napisał(a):ŚSz, jak ktoś się uprze, to w każdej relacji męsko-męskiej odnajdzie jakiś pierwiastek homoerotyczny. Ściskanie się piłkarzy po zdobyciu gola, instruktor tańca korygujący postawę ucznia, masaż pleców w spa - the list goes on.
Ano. Pasowałoby tylko zachować przy tym rozsądek i nie doszukiwać się homoerotyzmu na siłę.
Neuromanta napisał(a):Jak tak czytam te rozważania na temat "Kamieni na szaniec" to do głowy mi przychodzi tylko to jak ślepy byłem. Przecież wg. Podanego cytatu to taka "Ania z Zielonego Wzgórza" to była lektura ociekająca wręcz aluzjami do miłości lesbijskiej
No ba!

idiota napisał(a):Bo mnie sie wszysko z dupą kojarzy, Pani Kapralu!

"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd