Palmer Eldritch napisał(a):Jakoś łatwo uciekłeś, agitatorze, od jakże strasznego tematu utraty 20 lat życia przez "statystycznego" homoseksualistę.To nie strasznie to śmieszne
Nie wiem dlaczego miałbym brać pod uwagę wymysły z jakiejś niewiarygodnej, śmiesznej, ideologicznie przegiętej, prywatnej stronki homoseksualizm.edu.pl (której adres podałeś dopiero ciągany za język), która wbrew nauce twierdzi, że da się wyleczyć z homoseksualizmu?Stary Werter napisał(a):Pytałem już kiedyś i powtórzę to pytanie tutaj: jaki masz pan stopień naukowy? Magistra? I czego? Jakie masz pan upoważnienie do wycierania sobie ust nauką, jakie masz pan kompetencje do oceniania, co w nauce uznaje się za fakt, a co nie?I znowu te staro werterowe bajki. Ja w przeciwieństwie do ciebie nie tworzę, ja czytam i wyciągam wnioski zgodne ze wszystkimi stnaowiskami organizacji zdrowia oraz większością lekarzy.
Stary Werter napisał(a):Wszyscy bez wyjątku. Tak działa nauka, prosze pana. Pan miał o tym pojęcie?Jak widać większe od SW, który oczywiście swojej ideologicznej śpiewki nie udowodni. Tak samo jak nie udało mu się udowodnić sugerowanego przez niego przekrętu "lobby homoseksualnego" przy głosowaniu nad wykreśleniem z listy chorób.
Stary Werter napisał(a):Gdybym akurat nie siedział z nosem w skryptach, skupiony na robocie, umarłbym chyba ze śmiechu.Ależ prosze bardzo, twoje umieranie ze śmiechu nie jest moim problemem. Nie wiem tylko co to miałoby zmienić na korzyśc twoich "argumentów"?
Od jakiegoś już czasu nie piszesz nic konkretnego, wcinasz się między wódkę i zakąskę nie rozumiejąc o czym dyskusja się w danym momencie toczy, prezentujesz jakieś swoje ideologiczne oceny karier "wszystkich bez wyjątku" członków APA, WHO, PTS itp. Do tego z peer review, czyli oceny danego artykułu (konkretnego zalinkowanego przez witolda) przez podobnego do autora specjalisty, robisz niepodważalne zweryfikowane na szeroką skalę fakty naukowe równorzędne (a nawet je obalające!) oficjalnym stanowiskom czołowych instytucji naukowych. Człowieku, wstydu sobie oszczędź.