GoodBoy napisał(a):Ja w przeciwieństwie do ciebie nie tworzę, ja czytam i wyciągam wnioski zgodne ze wszystkimi stnaowiskami organizacji zdrowia oraz większością lekarzy.Proszę pana... nauka to jest praca twócza właśnie. Obmyślanie eksperymentu, formułowanie teorii, konstruowanie dowodu to przykłady tworzenia. Wyżej mnie skomplementować, a siebie bardziej poniżyć w tym kontekście już pan nie mógł.
Ale umyka nam konkret, proszę pana.
Pytałem już kiedyś i powtórzę to pytanie tutaj: jaki masz pan stopień naukowy? Magistra? I czego? Jakie masz pan upoważnienie do wycierania sobie ust nauką, jakie masz pan kompetencje do oceniania, co w nauce uznaje się za fakt, a co nie?
GoodBoy napisał(a):Nie narzucaj mi rzeczy, których nie ustalałem. Nie podzielam twojego poglądu jakoby "wszyscy bez wyjątku członkowie organizacji zdrowia zrobili kariery na anonimowych recenzjach". Są to słowa bez pokrycia.Wszyscy bez wyjątku. Tak działa nauka, prosze pana. Pan miał o tym pojęcie?
GoodBoy napisał(a):Mylisz hipotezę z faktem, a do tego chcesz mi wcisnąć w usta, że neguje naukowośc hipotezy. Hipoteza może być jak najbardziej naukowa, bo tworzona przez naukowców. Czy słuszna? Tego nie ustalają anonimowi recenzenci. Ten proces zachodzi dopiero przy dalszej weryfikacji.Proszę przytoczyć dalsze kroki tego procesu.
GoodBoy napisał(a):Rzecz w tym, że nic takiego nie napisałem.Proszę więc powtórzyć, co pan napisał. Być może wspólnie dojdziemy do myśli, którą usiłował pan przekazać.
In my spirit lies my faith
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!