GoodBoy napisał(a):W tekstach, które przytoczyłem i które raczyłeś usunąć, był spis kilkudziesięciu opracowań badawczych.
Czy Ty kurwa masz jakiś problem z czytaniem? Ja nie chcę żadnego spisu opracowań, tylko linków do badań, a tych jak nie było, tak nie ma.
GoodBoy napisał(a):Witold oraz Palmer, w zalinkowanych artykułach również nie przytoczyli bezpośrednio żadnych badań, a jedynie krótkich ich opis, tak samo jak ja w cytowanych przeze mnie stronach. Jednak to moje usunąłeś, nie ich.
Owszem, bo spamujesz. A powyższe mogłoby być argumentem, gdybyś podnosił, że nie mają badań na rzecz tezy, że homoseksualizm to choroba, a tego nie robisz. Twierdzisz, że masz badania stwierdzające, że to nie jest choroba.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd