Stary Werter napisał(a):Jaką hipotezę niby postawiłem? Napisałem przecież wyraźnie: posty Witolda mnie nie interesują. To jest jego rzecz, uzasadnić swoje zdanie. Mnie chodzi tylko o komptencje pana GB, nota bene wyrastającego ostatnio na notorycznego manipulanta i kłamcę. A przynajmniej kogoś, kto ma baaardzo poważne problemy z rozumieniem cudzej myśli i wyrażaniem własnej.To w jednym się zgadzamy - myślimy o sobie to samo

Nie wiem, czy cie linki witolda interesują, jednak to od mojego ich komentarza wciąłeś w dyskusję i próbowałeś zmanipulować moją wypowiedź jakobym podważył całą ideę peer reviews oraz naukowość hipotez, a ja tylko odniosłem się do konkretnego fragmentu witoldowego cytatu konkretnego linku. Nie zamierzam ujawniać mojej edukacji oraz drogi zawodowej, szczególnie przed jakimś anonimowym nikiem. Istotna informacja dla ciebie jest taka, że jestem pedałem i rozpracowuję kłamstwa toczone przez homofobów oraz próbujących toczyć teorie spiskowe, jakoby homoseksualizm nie był chorobą na skutek przekrętu lobby homoseksualnego, co wielokrotnie sugerowałeś oraz czego nigdzie nie udowodniłeś.