GoodBoy napisał(a):Gdzie tak pisałem?
Wszędzie.
Cytat:WHO nie wykreśliła "od tak magiczną różdżką", tylko na podstawie kilkudziesięciu lat wielu badań o zweryfikowanej metodologii (tzn. poprawnej, niezmanipulowanej i niepodważonej).
Cytat:Ponad 35 lat obiektywnych, dobrze zaprojektowanych badań naukowych wykazało, że homoseksualność, sama w sobie, nie wiąże się z zaburzeniami...
Cytat:Przegłosowanie jest skutkiem badań naukowych
Cytat:Następnie udowodniono, że owe wpisanie nastąpiło nie w oparciu o rzetelne badania, tylko ideologie. I dlatego zostało spowrotem wypisane z listy chorób, co zostało poparte nie tylko obnażeniem manipulacji wcześniejszej decyzji, ale również, a może przede wszystkim, kilkudziesięcioma latami metodologicznie zweryfikowanych badań.
Cytat:Zbyt dużo jest niepodważalnych dowodów oraz zweryfikowanych metodologicznie badań.
Cytat:Ja nie mam zamiaru tu nikogo przekonywać. Ja informuję tylko jakie jest oficjalne i obowiązujące stanowisko naukiZasiewam u homofobom ziarno prawdy naukowej.
Cytat:było to poparte badaniami zweryfikowanymi metodologicznie oraz, że wczesniejsze wpisanie było skutkiem homofobicznej ideologii oraz zmaniupulowanych badań
Cytat:Badania są i powołują się na nie organizacje zdrowia.
Cytat:homo jako nie choroba, co zostało przez naukę potwierdzone
Jak już kłamiesz to chociaż się staraj.
Cytat:Niestety. Nikt z was nie podał ani 1 argumentu popartego nauką na to, że homoseksualizm mniej normalny od hetero.
Podawał niejeden, tylko że TrollBoy reaguje na to jakoś tak:
Cytat:Buhahahaha, niezły typ! Wymaga badań na to, że nie jestem wielbłądem, ale sam nie potrafi przedstawić nic, ponad bełkot swoich fantasmagorii!
Albo nazywaniem szkolnych podstaw biologii "opinią homofoba".

Zasiewam u homofobom ziarno prawdy naukowej.