GoodBoy napisał(a):Biedny witold, nie podał przykładów na to co chciał mi włożyć w usta - "nowych lepszych badań".
TrollBoyowi nawet wymienienie całej listy cytatów z jego postów nie przeszkodzi mu w twierdzeniu, że nigdy nie napisał tego, co zostało zacytowane. Tupet trolla w zakłamaniu nie ma granic.
Cytat:Nigdy czegoś takiego nie było, ponieważ garstka starych badań nie była nawet dobra, ponieważ była zmanipulowana, co nauka wykazała i na co podawałem stosowne opisy wytykające szereg manipulacji, błędów metodologicznych, generalizowania wyników oraz wpływu ideologii.
Nie tylko nie podał, ale dopiero co się wyparł, że w ogóle twierdził, że takie wykazanie miało miejsce. Przecież TrollBoy nigdy nie twierdził, że były jakieś nowe, lepsze badania.
Chyba jeszcze nigdy jeszcze nie widziałem, żeby ktoś powiedział coś i wyparł się tego w tej samej wypowiedzi :lol2:
Cytat:Podawałem opisy wielu badań wskazujących na to, że homoseksualizm chorobą nie jest.
Jak to? Przecież żadnych nowych, lepszych badań nie było, więc co niby TrollBoy mógł podawać?
Cytat:Witold i spółka nie podali ani 1 wskazującego na to, że jest inaczej, mimo, że to po waszej stronie leży obowiązek dowodzenia, że homoseksualizm jest chorobą.
Witold nigdy nawet nie postawił takiej tezy, więc nie ma żadnej potrzeby jej udowadniać.
To, czy homoseksualizm jest chorobą, czy nie jest, mnie naprawdę zwisa i powiewa, co nie zmienia faktu, że argumenty aktywistów gejowskich z TrollBoyem na czele, są śmiechu warte i nie potrafią oni swoich twierdzeń w żaden sposób uzasadnić. W szczególności nie potrafią odeprzeć kluczowego argumentu dotyczącego rozrodczości, inaczej niż poprzez wyśmianie albo jakieś irrelwantne wywody na temat surogatek i dzieci z probówek (ekwiwalent twierdzenia, że brak obu nóg nie jest niczym odstającym od normy, bo przecież można mieć protezy albo jeździć na wózku).
Ciekawie zrobił to też El Commediante, który bardzo homofobicznie postawił bycie homoseksualistą na równi z byciem chamem albo brzydalem. OK, chamstwo i brzydota nie są chorobami, ale nie da się ukryć, że pożądanymi dla organizmu cechami nie są również.