Cytat:No ok, ale co ma wielkość bicepsa do kwestii lepszej obrony?:|
To, że jak ktoś jest większy, lepiej wyćwiczony itp. to ma najzwyczajniej większe szanse w pewnych sytuacjach.
To chyba jest niesamowicie oczywiste, że nie piszę o konkursie rozmiarów bicepsa, a o sprawności, na którą składa się wiele elementów. Ten pan Roy nie znalazł się na ringu prosto z kanapy.
Cytat:Inaczej rzecz biorąc: tak, faceci powinni oceniać swoją sprawność fizyczną i powinni ją doskonalić. Nie, to nie tylko kwestia wyrywania lasek na 6-paka albo życia dłuższego o 2 lata.
Cytat:Dlatego napisałem, że nie ma to istotnego znaczenia, a nie że w ogóle nie ma znaczenia.To ma istotne znaczenie. A już na pewno większe od częstości czyjegoś golenia się, którego Ty jesteś zwolennikiem.
Cytat:Tylko GoodBoy, gdy jest mowa o męskości, poleca zdjęcia jakichś przypakowanych facetów (koniecznie z wygolonymi klatami ), czyli odwołuje się do samego wyglądu. A w ten sposób jedynie sam sobie przeczy.Nie wiem, co tam napisał. Próbowałem się orientować w tym temacie, ale posty przybywają po prostu za szybko, dyskusja jest o wszystkim i ogólnie jest burdel, także komentowałem jedynie Twój post.
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)