Soul33 napisał(a):Nie jestem babą, żeby tak na swój wygląd zwracać uwagę :roll: Moim zdaniem, mężczyzna powinien się myć i golić (na twarzy), a reszta to drobiazgi bez istotnego znaczenia.Kwestia męskości również, bo jeśli tylko dbasz o higienę i się golisz, nie masz six packa i zbudowanej klaty, to stając obok wklejonego przeze mnie umięśnionego geja, będziesz odebrany jako znacznie mniej męski i nic ci nie pomoże, że jesteś hetero.
No i zawsze warto też zadbać o kondycję fizyczną, ale to już przede wszystkim kwestia zdrowia, nie męskości/kobiecości.
Soul33 napisał(a):Tylko GoodBoy, gdy jest mowa o męskości, poleca zdjęcia jakichś przypakowanych facetów (koniecznie z wygolonymi klatamiZatem dokonajmy weryfikacji Soul'owych poglądów nt. męskości. Oto najbardziej lajkowany komentarz na pudelku pod fotami z Jabosem i jego kochankiem na plaży z podanego przeze mnie wcześniej linka:), czyli odwołuje się do samego wyglądu. A w ten sposób jedynie sam sobie przeczy.
Cytat:szlak mnie trafia , takie przystojniaki i pedały !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;/4138 plusów
714 minusów
Sorry Soul33, ale 4138 kobiet nie może się mylić

), czyli odwołuje się do samego wyglądu. A w ten sposób jedynie sam sobie przeczy.