Jester napisał(a):Nie wiem po co wyjeżdżasz do mnie z Ekipą Honor, skoro nie należę do Ekipy Honor.
Nie wiem czemu myślisz, że wyjeżdżam do Ciebie, skoro nie należysz do Ekipy Honor.
Cytat:Nie wiadomo, czy nie da się go zmienić, bo nie wolno prowadzić takich badań.
Jak nie wolno, jak wolno? Ktoś zabronił? Pewnie Potężne Lobby Homoseksualne. A może po prostu głupio próbować, bo zbyt wielu po takiej "terapii" wylądowało w pokojach bez klamek?
Cytat:Ale one nie zaburzają żadnej funkcji organizmu.
Jak to nie zaburzają? Zgodnie z tą argumentacją:
Cytat:1. Choroba to odchylenie od stanu pełni zdrowia organizmu.
2. W pełni zdrowy organizm funkcjonuje poprawnie i wykonuje wszystkie procesy życiowe.
3. Rozmnażanie jest procesem życiowym.
4. Iksizm zaburza zdolność organizmu do rozmnażania.
5. Stąd organizm iksualny ma problem z wykonywaniem jednej z czynności życiowych.
6. Iksizm jest chorobą na podstawie (1). Quod Erat Demonstandum.
Wszelkie cechy obniżające zdolność organizmu do rozmnażania zaburzają funkcje organizmu.
Cytat:Śmiesznych insynuacji i zawoalowanych obelg o "chopskim rozumie" z Twojej strony nie skomentuję inaczej jak zdumieniem ,że tak szybko puszczają ci nerwy i kończą się merytoryczne argumenty.
To Ty masz mieć jakieś argumenty. Jak do tej pory wszystko sprowadza się do "zdroworozsądkowego" myślenia pt. "jak to tak, chop z chopym?".