Ponieważ GoodBoy już kolejny raz, w ciągu jednej wypowiedzi wcisnął mi w usta słowa, których nie wypowiedziałem, kończę tę bezsensowną dyskusję.
To tylko przykłady z jednego posta. Chyba widać, że dalsza dyskusja jest bez sensu, to gorsze niż rozmowa z bioslawkiem.
GoodBoy napisał(a):Sam siebie w to wmieszałeś, pokazując jakość swoich medycznych argumentów. Sam użyłeś tych słów [chłopski rozum -J), a teraz próbujesz nam imputować, że to my ciebie nimi obrzucamy. Kiepski dowcip.Nie użyłem tych słów, E.C. mnie nimi obdarzył.
GoodBoy napisał(a):Nawet łania nie dopuści jelenia do godów, jeśli nie będzie chciała zajść w ciążę, mimo, że w chłopaku buzuje testosteron i on tego seksu się domaga.Czyli dokładnie to co napisałem - prokreacja to coś więcej niż zwykłe bzykanko - GoodBoy nie rozumie tego co do niego piszę.
GoodBoy napisał(a):Najpierw trzeba by było przyjąć twoje ideologiczne kryteria tego, że organizm homo jest chory,Nie przedstawiałem żadnych ideologicznych argumentów.
GoodBoy napisał(a):Za daleko się już zagalopowałeś. Najpierw chciałeś ustalać argumenty za homoseksualizmem jako chorobą z medycznego punktu widzenia. Poległeś, bo przedstawiłeś wyłącznie ideologięNie przedstawiłem ANI JEDNEGO argumentu ideologicznego
GoodBoy napisał(a):Nie. Pisałeś wielokrotnie o czynach, nawet w swojej ostatniej do mnie odpowiedzi. Wg. wyłożonej przez ciebie logiki, wszelkie zachowania poza seksem dopochwowym i to koniecznie przy użyciu niezabezpieczonego prezerwatywą członka, są zaburzeniem "funkcji życiowych", "utrudnieniem rozmnażania" i "nie spałniające w organizmie takiej roli, jaką powinno się spełniać".Oczywiście ani razu nie napisałem o zachowaniach seksualnych a jedynie o orientacji.
To tylko przykłady z jednego posta. Chyba widać, że dalsza dyskusja jest bez sensu, to gorsze niż rozmowa z bioslawkiem.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."