Sajid napisał(a):Gdybyś je usłyszał z moich ust to obruszony nazywałbyś mnie homofobem.To dziwne. Ja w moim otoczeniu nie spotykam takich kobiet. Nawet te, które niespecjalnie gejów kochają, to przynajmniej nie wyrażają w chamski sposób swojej dezaprobaty, pozostając raczej neutralne. Może to wynika z tego, że kobietom "mniej wypada" być chamkami aniżeli facetom. W każdym razie z tego co widzę kobiety są o wiele bardziej gay-friendly niż faceci. Heteryków gay-friendly też znam wielu.
Żarciki te nie były pozytywne, ponieważ miały charakter pogardliwy, poniżający, wyśmiewający.
Sajid napisał(a):To o czym piszesz to absurd, ale spasowanie poglądowe jest też przecież jakimś plusem. Ja mam to szczęście, że trafiłem na konserwatywną "homofobkę".Wszystkiego najlepszego

Sajid napisał(a):A co w tym niby takiego nie do zniesienia? Baby znajdują sobie różne koleżanki. Oczywiście taka koleżanka z penisem to dziwadło, ale przecież to tylko koleżanka.Może to, że dziewczyny swoich hetero facetów mogą z gejami obgadywać np. to jak jest w łóżku. Wyobrażam sobie, że facetów takich lasek, którzy są homofobami, mogłoby to nieźle wkurwić, gdyby się dowiedzieli o czym ich kobiety z gejami dyskutują

nonkonformista napisał(a):Tu jest inny problem.Weź, przecież on znowu po raz n-ty przekręcił znaczenie tekstu. Linka celowo nie podał, wystarczy sobie tekst w google wpisać i się pojawi link do bloga z różowym tłem. Tekst rozprawia o czymś zupełnie innym. Tylko należy go w całości przeczytać.