GoodBoy napisał(a):Czy nadużyciem nie jest utożsamianie seksu analnego z homoseksualizmem?Jasne, że jest. Ale utożsamianie seksu analnego dwóch mężczyzn z homoseksualizmem już nie. A jednak jest różnica, między seksem analnym z kobietą i z mężczyzną. No w każdym razie ja ją widzę, ale może jakiś pojebany jestem
.GoodBoy napisał(a):Jakoś nie widziałem, byś protestował, a teraz nagle sobie projektujesz, że to ja rzekomo wmawiam, że "każdy hetero lubi anal"Ja w ogóle nie wypowiadałem się na temat seksu gejowskiego bo nie mam o tym za bardzo pojęcia i mieć specjalnie nie chcę, więc trudno abym protestował.
Iselin napisał(a):To, co nazywasz zmianą płci, to korekta - dostosowanie ciała do płci psychicznej. Robi się to, ponieważ działanie odwrotne, czyli grzebanie w psychice, nie przynosiło efektów. Próba zmiany orientacji to też byłoby grzebanie w psychice.No cóż, dobrze wiedzieć.
Nie ja nazywam to zmianą płci, tylko większość tak to nazywa.
Operacja zmiany płci - słyszałem wielokrotnie. O operacji korekty płci słyszę teraz pierwszy raz. Niemniej, dzięki za info.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."