Stary Werter napisał(a):Pewnie dlatego, że są homoseksualiści, którzy chcą się leczyć. I wysiłki GoodBoya, jeśli uwieńczone powodzeniem, doprowadzą jedynie do powstania podziemia transorientacyjnego. : ))) Jest popyt na usługę, jest usługa. To proste.Przecież podziemie jest od dawna, popyt też (kościółkowy magielek działa), tylko nie ma najważniejszego - skutecznej usługi :lol2:
Sajid napisał(a):Także mówię-poczekaj aż pojawi się jakaś metoda zmiany. Wtedy nikogo nie będą ciekawić twoje terapie "pogodzenia się"./Nie mam na co czekać, nie oglądam Sajidowych snów

Sajid napisał(a):Proszę o przytoczenie zdania WHO. Jestem ciekawy o jakiej metodzie jest mowa.Przytocz. Ja przytaczałem już wielokrotnie stanowiska wielu organizacji zdrowia. Jeśli uważasz, że któraś ma cokolwiek innego do powiedzenia w sprawie homo, to czekam, wykaż która?
I gdzie są jakieś organizacje neurologów, genetyków, itd?
Sajid napisał(a):Kłamstwo. Poproszę o cytat ze słowami, które umieściłeś w cudzysłowiu.Nie manipuluj, przekazałem istotę twojej wypowiedzi, gdzie sugerowałeś, że po zmianie orientacji, homo, tzn nowi hetero, będą żyć etycznie:
Sajid napisał(a):Nie widzę absolutnie nic nieetycznego w zmianie orientacji seksualnej, bo niby co miałoby tu być nieetyczne? Wręcz przeciwnie-to szansa dla ludzi, którzy mogą zacząć nowe życie. Bardzo etyczne.Tym samym Sajid chce wytrzeć gębę medycynie, swoimi ideologicznymi bajeczkami.
Sajid napisał(a):Nie, przecież jest zupełnie na odwrót. Tak się dzieje właśnie dlatego, że jest to klasyfikowane jako zaburzenie.Nie, bo choroba jest normalną przesłanką do leczenia, a nawet mimo tego, w przypadku wielu z nich potrzebna jest zgoda lekarzy i czasem nawet sądów. Więc co dopiero w przypadku czegoś co nie jest chorobą. Tutaj nie będzie na to etycznej zgody, hipotetycznie zakładając, ze kiedykolwiek zmiana orientacji będzie możliwa.
Sajid napisał(a):Ale przecież ja o tym wiem. Są na świecie różni dziwni ludzie dokonującyJa nie, ale dyskutujemy zaledwie o twoich bajkach, a nie rzeczywistości etyki w medycynie, która by na to nie poszła. Tym niemniej w twojej bajce nie przeszkadzałoby mi to, obawiam się jednak, że twojej ideologii mogłoby to przeszkadzać, w końcu tylko hetero mogą wg. niej prowadzić "bardzo etyczne życie" :]
ze swoim ciałem, rzeczy, które nie przyszłyby na myśl większości ludziom.
No i co z tego? Jak sobie chcą to niech sobie zmieniają orientację na homo.
Tego też chciałbyś zakazać? :>
Sajid napisał(a):Ideologia, ideologia, hare, hare, ideologia, hare, hare, WHO, hare, hare, nauka nauka, hare hare, ideologia ideologia, hare hareNie powtarzaj się tak. Przecież wiemy, na czym się opierasz, już starczy

Sajid napisał(a):A czemu ludzie zmieniają sobie kolor włosów z rudego na inny?Oooojjjjeeeeejjjj... Zabrzmiało groźne, mamy sobie zapamiętać tako rzeczącego Sajida, propagatora złowrogiej totalitarnej ideologii! A figę z makiem sobie zapamiętam
Nie każda zmiana ma cel medyczny. Zapamiętaj to sobie razem z GB.