Albo gdyby mogły psy wezwać. Po czym były traktowane poważnie. Straszne.
Pozostaje bezpaństwowa opcja w rodzaju wzięcia metalowej rury i złamania komuś czegoś.
Problem w tym, że normalne dzieciaki się boją śmiesznych konsekwencji w stylu zachowania nagannego lub kuratora, więc się w ten sposób nie bronią.
Wnerwiasz mnie niesamowicie, choć nieletni nie jestem od czterech lat.
Najlepiej zróbmy ze wszystkich niewolników, nikt nie będzie chodził samopas, skargę na policję będzie można zgłosić powiedzmy za pośrednictwem księdza, a obowiązkową pracę będzie przydzielało wojsko; będzie zajebiście. Z drugiej strony, prawdziwi kryminaliści będą karani naganą na papierku. Utopia !
Pozostaje bezpaństwowa opcja w rodzaju wzięcia metalowej rury i złamania komuś czegoś.
Problem w tym, że normalne dzieciaki się boją śmiesznych konsekwencji w stylu zachowania nagannego lub kuratora, więc się w ten sposób nie bronią.
Palmer Eldritch napisał(a):No i całe szczęście! Nieźle byśmy wyglądali, gdyby hordy nieletnich łaziły samopas. :wilczek:
Wnerwiasz mnie niesamowicie, choć nieletni nie jestem od czterech lat.
Najlepiej zróbmy ze wszystkich niewolników, nikt nie będzie chodził samopas, skargę na policję będzie można zgłosić powiedzmy za pośrednictwem księdza, a obowiązkową pracę będzie przydzielało wojsko; będzie zajebiście. Z drugiej strony, prawdziwi kryminaliści będą karani naganą na papierku. Utopia !
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.