To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bullying, czyli szkolne prześladowanie
Jester napisał(a):Co zupełnie przerażające, jest tak nawet na uczelniach wyższych.

Sam ściągałem kilka razy na kolokwiach/egzaminach z niektórych przedmiotów. Nie chcę się tym chwalić, ale po prostu takie są realia - materiał jest zbyt obszerny, a pytania na egzaminie wymagające bardzo szczegółowej odpowiedzi*. Kiedy mam zdawać koło czy egzamin z 4 przedmiotów w czasie jednego tygodnia to nie mam możliwości przygotowania się do nich, więc wiele encyklopedycznych informacji przepisuję z gotowców. Nie uważam, że to jest dobre. Po prostu system wymusza takie działanie, w przeciwnym razie nie zdaje się i trzeba płacić dwie czy trzy stówy za poprawkę. Właśnie przez to, że system jest nastawiony na to żeby jak najwięcej studentów zawalało kursy (tak aby później musieli wydawać pieniądze na poprawki), ściąganie na kole/egz uważam za naturalne.

*np. na egzaminie z geochemii mieliśmy narysować dokładny wykres temperatury w funkcji głębokości dla termokliny (jednej ze środkowych warstw wody w zbiornikach wody stojącej). Oczywiście zagadnień było multum, bez specjalnego wyróżnienia tych najważniejszych.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Bullying, czyli szkolne prześladowanie - przez Avx - 13.04.2013, 18:06
Bullying, czyli szkolne prześladowanie - przez Avx - 13.04.2013, 18:17
Bullying, czyli szkolne prześladowanie - przez Avx - 13.04.2013, 23:26
Bullying, czyli szkolne prześladowanie - przez exodim - 14.04.2013, 00:48
Bullying, czyli szkolne prześladowanie - przez Avx - 14.04.2013, 03:18
Bullying, czyli szkolne prześladowanie - przez Avx - 14.04.2013, 14:13
Bullying, czyli szkolne prześladowanie - przez su27 - 15.04.2013, 15:20

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości