TripleSix napisał(a):Nie walka, a postawa. Należy pamiętać, że ekspansja islamu nie jest ekspansją ekonomiczną. To jest religia. I dlatego tak ważne jest oparcie na naszej "genetycznej" religii oraz propagowanie zdrowych postaw chrześcijańskich, takich jak normalna rodzina zamiast gejozy. Zauważmy też, że islam świetnie radzi sobie w warunkach zachodnich, ze względu na szeroką pomoc państwa. Rozmnażają się "dla kasy", podczas gdy cywilizacja Zachodu gnije w jakichś singielskich trendach, zajmuje się karierą, paradami miłości czy miłością grecką. A cała para idzie w islamski gwizdek.
Reasumując: potrzeba racjonalnej zmiany prawa i obyczajowości, KrK jest tu kluczowym ogniwem według mnie.
Nadal nie wiem, jak chciałbyś zatrzymać napływ muzułmanów do Europy. Nawrócenie wszystkich ateistów i "wyleczenie" homoseksualistów nic tu chyba nie da. Przy okazji - czy wg Ciebie można przekonać heteryka do homoseksualizmu? Bo sugerujesz, że promocja "gejozy" wpływa na wzrost liczby homoseksualistów, co jawi mi się dość absurdalnym.