n3m0 napisał(a):Masz gościu problem z 'dyskusja jest zakończona'. Rozumienie tekstu nie jest Twoją mocną stroną.O tym czy dyskusja w ogóle jest zakończona czy nie decydują obie strony. Pisząc "EOT" stwierdzasz, że TY już w danej kwestii głosu nie będziesz zabierał w najbliższej przyszłości. Najwyraźniej więc sam nie rozumiesz co chcesz przekazać. W poprzednim poście nawet to zauważyłem pisząc, że nie potrafisz poprawnie i jasno komunikować się w języku polskim pisemnie.
Cytat:Fajnie - według Ciebie pomysł i strona z dupy. Całe szczęście masz zerowy wpływ na cokolwiek i kogokolwiek. Ból dupy wyłazi aż się dymi.Wyrażam swoją opinię. A to, że nie mam żadnego wpływu na rozporządzanie czyjąś kasą za hosting, domenę i czas, to chyba truizm, więc nie wiem po co o tym wspominasz.
Cytat:Nic mnie nie obchodzą twoje pytania odnośnie STE bo nie o tym jest strona i nie na ten temat dyskutuję.To prawda, jednak ja zapytałem czy byłbyś w stanie odpowiedzieć na kilka pytań z zakresu STE po to, aby zobaczyć jakie masz pojęcie o ewolucji powzięte nie z "książek, które wszyscy mają w poważaniu", a jak rozumiem z internetu.
Cytat:Wolę być "racjonalistą" niż twojego pokroju racjonalistą z bólem dupy bo ktoś coś konstruktywnego zrobił a ty masz jedynie tyle inicjatywy by krytykować co tylko się da - tak widziałem Twoja historię na forum. Chroniczny malkontent niezadowolony z życia. W sumie to nawet Ci współczuję.Skrytykowałem pomysł odsyłania ludzi do strony internetowej zawierającej nic innego jak tylko przepiskę z SJP w trakcie dyskusji o ewolucji. Poza tym stwierdziłem, że taki problem (tj. niezrozumienie pojęcia teoria) nie pojawia się najczęściej wśród poważnych dyskutantów, a przypadek tych, u których pojawia się taka skłonność jest już i tak stracony.
Cytat:Baj de łej - poziom Twojej logiki:Tak. Ty dostrzegasz problem, to go wskaż. Ja dyskutowałem na wielu forach, w tym na katoliku, wierze czy protestanci info (gdzie gromadzi się największa rzesza IPowców i kreacjonistów) oraz na tym forum (ateista.pl), na które również często zaglądają osoby od IP i kreacjonizmu (biosławek, erw, remlez, Nabukomb) i nigdy nie spotkałem się z kwaziargumentem, który wzmiankuje autor strony.
- Stwierdzasz, że znasz wielu IPów nie używających tego arguemntu.
- Ja dla kontrastu stwierdzam, że znam.
- Wywlekasz ciężar dowodu żądając ode mnie udowodnienia twierdzenia.
- Problem?
Cytat:Gdybym z Tobą w dalszym ciągu rozmawiał, zażądałbym dowodu od Ciebie jako, że pierwszy wyskoczyłeś z twierdzeniem.No, teoria nie może być faktem. Zachodzenie procesu ewolucji jest faktem naukowym, natomiast teoria jest teorią, czyli usystematyzowanym zbiorem spójnych koncepcji tłumaczących zachodzenie danych zdarzeń i zjawisk.
Pomijam fakt, że gówno zrozumiałeś z linkowanej strony, co każdy średnio rozgarnięty Polak zobaczy po "że teoria ewolucji to nie tylko teoria, a fakt, co jest oczywiście błędem kategorycznym per se."
Vi Veri Veniversum Vivus Vici