CreatedMind napisał(a):Odpowiedz na pytanie a nie starasz się odwracać kota ogonem , skąd wiesz ze nie ma to najmniejszego wpływu na to ?
Telewizja wpływa na ludzi, owszem, a konkretnie rzecz ujmując - ogłupia ich i psuje wzrok. Może też spowodować ból głowy. Nie znam natomiast żadnych badań wskazujących, że jej oglądanie może zmienić czyjąś orientację seksualną, ponieważ, z tego, co mi wiadomo, jest ona uwarunkowana genetycznie. Nie można się więc ani nauczyć homoseksualizmu, ani nim zarazić.
CreatedMind napisał(a):Trochę się dziwie ze trzeba tłumaczyć komuś dlaczego tradycjonaliści mają więcej szans na powstrzymania takich zmian...
Dlaczego? Proszę, wytłumacz mi. Jak tradycjonaliści (a w szczególności KrK - bo o nim była mowa) zatrzymają napływ muzułmanów do Europy. Konkretnie - jakimi działaniami.
CreatedMind napisał(a):Lewactwo nadużywa chyba swojej prawej półkuli mózgowej i nie potrafiąc się połapać nawet w swoich własnych emocjach chciałoby wszystko i wszystkich akceptować jak i pomagać...
Czy z moich postów wynika jakaś akceptacja? Ja po prostu próbuję uzyskać odpowiedź na zadane pytanie.