Palmer Eldritch napisał(a):Odpowiedz na moje pytanie, zamiast bredzić o bezpłodności pewnego odsetka heteroseksualistów.Już dawno zapomniałem o twoim pytaniu. Widocznie było głupie i nie warte mojego czasu, jak większość twoich wypocin.
Witold napisał(a):A tutaj typowy przykład homofobicznej przemocy wobec gejów.Ehe, bo oczywiście tego typu jednostkowe przypadki świadczą o tym, że przemocy na tle homofobicznym nie ma żadnej... To tak jakby napisać, że w kościele katolickim pracują sami pedofile.
I takich przypadków jest więcej...
Witold napisał(a):Kolejne państwo, które staracza się do świata legislacyjnych absurdów, w których stwierdzenia sprzeczne z rzeczywistością są obowiązującym prawem.Najwyraźniej masz klapki na oczach i to ty zatraciłeś ocenę rzeczywistości, bo wczorajsze głosowanie było tylko spodziewanym i oczekiwanym przez Francuzów krokiem. Warto przypomnieć, że w czasie ostatniej kampanii wyborczej we Francji kandydat na prezydenta Hollande obiecywał małżeństwa homoseksualne. Dziś jest prezydentem i realizuje to, co obiecywał większości Francuzów, którzy go wybrali.