CreatedMind napisał(a):Odnosiłem się do tego farmazonu dwie trzy strony wcześniej i zignorowałeś moje wypowiedzi to racz się teraz do nich ustosunkować.Rany Boskie, człowieku - napisz mu po prostu, że wchodzi w kompetencje statystyka, to znaczy matematyka, to znaczy naukowca - czyli, że pseudonaukę uprawia. I się zamknie...
1200 stron z 4000. Gdzie analiza reprezentatywności próby, gdzie grupa kontrolna?
CreatedMind napisał(a):I naprawdę nie wiem jak bardzo trzeba mieć wyprany mozg aby twierdzić ze każdego człowieka ekscytuje branie do dupy bo to "strefa erogenna"... :wall::wall::wall:Nie, nie "każdego". Rzuciłem na to okiem. GoodBoy po prostu wyraził się z GoodBoy'ową precyzją formułowania myśli.
CreatedMind napisał(a):Z takim tokiem myślenia zaraz jeszcze poleci postulat ze nie ma czegoś takiego jak heteroseksualista i ze istnieją tylko homoseksualiści i krypto-homoseksualiści... :lol2:No, ja na przykład zostałem skrytym biseksem. Bo napisałem na innym forum, że boję się, że mnie przystojny homo uwiedzie. A tak zupełnie szczerze, to interesuje mnie tylko przyjaźń tego rodzaju, jaka stała się udziałem Zośki i Rudego. Tęsknię do tego. Niestety, niektórym świat się kręci wokół dupy.
In my spirit lies my faith
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!