GoodBoy napisał(a):Którzy z kolei są wg. tego samego słownika "osobami dorosłymi", a więc słownik sam się kompromituje, a konkretnie jakiś idiota homofob nie pomyślał, że czytelnik wpisu zajrzy pod hasło "mężczyzna".Tak, mężczyźni są według tego słownika osobami dorosłymi. I co w związku z tym?
Pederasto, czyli dalej nie potrafisz wykazać sprzeczności a jedynie o niej piszesz.
GoodBoy napisał(a):Buhahaha, sam się podpierał amatorską wikipedią, a teraz drugiemu zakazuje tego samego :lol2: Tym niemniej to co kluczowe, a więc znaczenie "mężczyzny" pochodzi ze SJP PWN. Na całe szczęście, bo jakbym dał z SJP to byś zaraz podważył wiarygodność :lol2:Lubisz wklejać wiki (szczególnie cały czas ten sam artykuł o homoseksualizmie) toteż uprzedziłem twoje poszukiwania i sam wkleiłem co trzeba.
GoodBoy napisał(a):Oczywiście. Słownik uwzględnił i podkreślił, że w dzisiejszych czasach homofoby próbują nadać homoseksualizmowi pogardliwy ton, określając go właśnie mianem pederastii.Masz zwidy.
Ten amatorski słownik nic nie mówił o homofobach i ich próbach czegokolwiek.
GoodBoy napisał(a):Znów kłamiesz homofobie. W słowniku nie ma nic o kontaktach z nieletnimi i dlatego wpis jest gówno warty,Pękłeś pederasto. :lol2:
Tak często lubisz pisać o specjalistach w tej czy owej dziedzinie a gdy pewni specjaliści napisali definicję tobie nie odpowiadającą to nazywasz ją gówno wartą. Podwójne pederastyczne standardy?
Tak czy owak to nieistotne, definicja jest w pełni zgodna z naszym uzusem.
GoodBoy napisał(a):gdzie wszyscy wiedzą, że pederastia to kontakty dorosłego z nieletnim.Nie, nie wszyscy. Wiem, że to o czym piszesz to archaizm ze starożytnej Grecji a nie część języka polskiego.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN