Rita napisał(a):Natomiast, to, że wydaje Ci się, że treści homoseksualne w TV mogą powodować u dzieci i młodzieży z tendencjami do biseksualizmu wzrost prawdopodobieństwa zachowań homoseksualnych, to też jest "wydajemisiowanie" bez żadnych podstaw takiego twierdzenia. Równie dobrze jedzenie marchewki może mieć wpływ.
Dlatego napisałem, że mi się wydaje. Mój własny pogląd na tą sprawę. Gdybym dysponował odpowiednimi badaniami na ten temat to nie pisałbym, że mi się wydaje tylko, że tak jest albo, że tak nie jest. O tym, że jedzenie marchewki również może wpływ pisałem akapit powyżej zacytowanej przez Ciebie wypowiedzi.
Cytat:A czemu ATP miałoby być ostatnią instytucją, która ma kompetencje z zakresu genetyki? Uważasz, że Towarzystwo Miłośników zabytków Krakowa i okolic ma większe kompetencje? A może Towarzystwo Miłośników Muzyki Moniuszki cieszy się u Ciebie większym autorytetem z zakresu genetyki?Ok. ATP ma zbliżone kompetencje do wypowiadania się o genetyce jak Towarzystwo Miłośników Muzyki Moniuszki. Lepiej?