zefciu napisał(a):W takich chwilach człowiek się cieszy, że jest chrześcijaninem i może seks rozumieć po chrześcijańsku (jako mistyczne zjednoczenie będące obrazem zjednoczenia Chrystusa i Cerkwi).Zupełnie jakbym słyszał pewną parę celebrytów określającą swój związek jako "ciało astralne". Przecież nikt ci nie zabrania się cieszyć i pojmować seksu na swój sposób. Nie wiem tylko czemu chcesz się wpierdalać do innych? To musi wynikać z zazdrości, nie widzę innego wytłumaczenia.
Sajid napisał(a):Nie, to ty to robisz. Wycierasz sobie gębę nauką jak szmatą. Szastasz tym słowem na prawo i lewo nawet tam gdzie nie powinieneś. Do tego jak mniemam nie wiesz nawet czym dokładnie jest nauka i do czego służy.Niestety dla ciebie, ale to nie ja wykoślawiam pojęcia i definicje nauki i to nie ja sugeruję, że pojęcia uznane w nauce jako prawidłowe i normalne takimi nie są. Dlatego mam od ciebie lepszą wiedzę odnośnie tego czym jest nauka. Nie wiem po co chcesz odwracać kota ogonem w zakresie oskarżeń o ideologię. Nie jesteś naukowcem, nie podobają ci się definicje pojęć, przeinaczasz je i sugerujesz niemal w każdym poście, że normalne jest nienormalne. To oznacza, że masz w dupie naukę i przedkładasz ponad wszystko swoją wypaczoną ideologię. Ja nawet gdybym chciał nie muszę tego robić, bo nauka jest zgodna z moimi poglądami. To ty masz tutaj problem, nie ja.
Sajid napisał(a):Tak, to czemu tak się okrywacie i jojczycie o homofobii? Coś tu się nie zgadza.Bo zło należy wytykać i tępić w zarodku, oraz mu przeciwdziałać na przyszłość.