GoodBoy napisał(a):Nigdzie nie stwierdziłem, że każdy Spartan, który wiązał się z kobietą i miał dzieci był "automatycznie 100% homo" jak kłamliwie mi zarzucasz. Twierdziłem, że wśród takich związków byli również geje/bi, zaś fakt, że mieli kobiety i dzieci nie zmienił ich orientacji. Zadałeś sam sobie pytania i sam sobie na nie odpowiedziałeś, a następnie miałeś nadzieję, że nikt nie zauważy. Myślałem, że tylko rżniesz głupa, ale się myliłem.Swoją drogą, ja chciałbym zrozumieć, w jaki sposób 100% gej, może mieć żonę i dziecko.
Ja jako 100% hetero, nie wyobrażam sobie wspólnego życia z innym facetem na zasadach takich jak małżeństwo, a już tym bardziej nie wyobrażam sobie uprawiania z nim seksu. I myślę, że nie jest to tylko moje odczucie.
Jak to zatem jest, że gej może sobie z kobietą mieć dzieci, razem jej wychowywać, mogą mieszkać razem, uprawiać seks i się kochać?:8O:
Tak bez złośliwości, rzeczywiście mnie to ciekawi, bo to nie pierwszy raz kiedy GoodBoy pisze o czymś takim.
A to byli krypto geje, z żonami i dziećmi, a to teraz Spartanie, wcześniej było wspomniane, że seks z kobietą "tylko dla prokreacji" to też niewielki problem.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."