Stary Werter napisał(a):Krótko mówiąc, nie chodzi ci o równość praw, tylko o dojebanie (wstaw dowolny epitet) tak, jak przez jakiś czas dojebywano homoseksualistom...?Nie. Sposób na homofobów to trzymanie ich (jak i wszystkich innych piewców ideologii nienawiści) za mordę nazwijmy to brukselskimi standardami. Jest to realizowane w praktycznie wszystkich korporacjach, urzędach i innych tego typu placówkach, a w ostatnich latach również coraz bardziej w przestrzeni publicznej vide patrz lincz nad jałówką Pawłowicz.
Stary Werter napisał(a):O dżizas. Ty traktujesz określenie "gej-pedofil" jako tożsamość! Spójrz-że w ten cholerny diagram.Co mi po twoim diagramie, kiedy są to ideologiczne zestawienia formułowane celem utożsamienia gejów z pedofilią.
Stary Werter napisał(a):Mhm, to jest już oskarżenie, za które "idzie się do Oświęcimia". Poproszę o stosowny cytat, w którym "rozgrzeszam pedofilów", a jeśli takowy się nie znajdzie, Administrację o ostrzeżenie dla GoodBoya.Nie sądzę, a pisałem już że odnoszę się do twoich ostatnich postów. Tak je zrozumiałem, do czego mam prawo.
ps: z tego co mi wiadomo, na tym forum jest zabronione tego typu straszenie.
Stary Werter napisał(a):No właśnie. Czyli że jest wypaczeniem orientacji seksualnej?W pewnym sensie moralnej oceny na pewno tak. Czy w naukowym również? Nie do mnie to pytanie. Wiadomo mi, że orientacji w świecie nauki mamy trzy, a nie cztery. Wiadomo także, że podstawą pedofilii jest pociąg do niedojrzałych cech fizycznych, a więc dzieci. Zarówno homo, jak i hetero nie są w nauce identyfikowani jako ludzie z fundamentem takich preferencji. W pedofilii kluczowa i niezbędna jest niedojrzałość płciowa, sama płeć schodzi na dalszy plan. W 3 uznanych przez nauke orientacjach seksualnych fundamentalną rolę odgrywa płeć, niedojrzałość żadnej.
Stary Werter napisał(a):Możesz równie dobrze użyć wobec mnie takiego języka, jakiego użyłeś wobec niej. Nie krępuj się. Niech cię zobaczą.No popatrz, to czemu nigdy wcześniej nie psioczyłeś na moje prywatne teksty na prywatnej wiadomości na innym forum kierowane do facetów? Oj nierównośc tu widzę. Nie mam powodów prawić ci komplementy, za to mogę cię ignorować