El Commediante napisał(a):Z tego samego powodu, z którego twoja sekta nie wspomina o gejach, lesbijkach, trans i bi poświęcających się dla innych, tylko fascynuje się tym co sobie gdzie wsadzają.
No wybacz, ale akurat o szefie apple nie wiem absolutnie niczego, między innymi i tego że jest homoseksualistą, bo gówno mnie ta osoba interesuje, tak samo jak nie wiedziałem kto co zrobił w jakimś samolocie. Ale... dowiedziałem się czegoś o innych homosiach, czegoś co zmieniło mój stosunek do homoseksualistów (za wyjątkiem tych zatrutych gejizmem). :] Wasz natomiast stosunek do Koscioła i do ludzi Koscioła pozostaje niezmieniony - stale plujecie jadem. I nic dziwnego, jeżeli weźmie się pod uwagę to, że świecki humanizm - z gejizmem jako najbardziej reprezentatywnym jego odłamem - jest dla religii katolickiej bezwzględnym KONKURENTEM RELIGIJNYM. :] Wy po prostu musicie nienawidzić - tak wam sprano mózgi.
El Commediante napisał(a):Granicę łgarstwa i hipokryzji przekroczyłeś w podstawówce, bo inaczej nie dopuściliby cię do komunii. Teraz każdą dyskusję zaczynasz od sprowadzenia jej do poziomu szamba, a to co piszesz to galopująca schizofrenia z wybiórczą sklerozą, więc nie zamierzam podejmować rozmowy.
:roll: Masz tak pusty garniec że beczka po śledziach jest mądrzejsza, i strzela lepszymi ripostami.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.