Dziad Borowy napisał(a):To są typowi homoseksualiści wg typowego Kowalskiego:To Kowalski jest hipokrytą. Bo gołe cycki w filmach, nagość i seks jakoś mu nie przeszkadzają. Przeszkadza mu nagość męska.
Sami sobie taki obraz zbudowaliście.
Zresztą widzenie w nagości czegoś złego trąci jakąś obrzydliwą katolicką moralnością. Tam ciało jest złe i trzeba je zakrywać. Coś złego jest w męskich pośladkach i gołych plecach? Ktoś ci za młodu to wdrukował i teraz powtarzasz jak papuga, nawet nie zastanawiając się na tym, że to myślenie o nagości /złe przecież/ zostało ci wdrukowane przez bandę świętojebliwych klechów albo siostrzyczki. I nawet nie masz odwagi, by zerwać z takim myśleniem, wyzwolić się z niego.
W ciele ludzkim nie ma niczego złego. W pośladkach również.
Stary Werter napisał(a):A ja jestem ciekaw, jak się Goodboy zapatruje na karnawał w Rio. Tam się obnażają chyba tylko panie, nie? Cóż za festiwal homofobii!Nie wiem, czy panie. Ale jakoś nikt nie lamentuje i piany z pyska nie toczy, że to niemoralne itd. Hipokryzja do potęgi entej.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".